2010. június 6., vasárnap

Olvasói verseny - "Leghűségesebb Olvasóm"

Sziasztok!

Evével kitaláltunk Nektek valamit. Fel lehet fogni versenyként is, de én inkább egy kis jutalomnak tartom azért, amiért olvastok.
Az egész dolog abból állna, hogy ti elkülditek az e-mail címemre a neveteket, azt, hogy hol laktok, hány évesek vagytok, a képeteket, pár fontos dolgot magatokról, hogy miért szeretitek a történeteimet olvasni, és mióta olvassátok őket, és a kedvenc idézeteket (valamelyik történetemből).
Mi Evével átnézzük a jelentkezéseket, és amelyik a leg ígéretesebb, azt egy hónapig kitesszük az oldalra.
Ehhez persze az kell, hogy aktívan résztvegyetek az oldal alakulásában. Értem ez alatt azt, hogy kommentárokat írtok a fejezetek alá, esetleg chatbe, és a rendszeres olvasóim lesztek (hasznos lehet, ha a nevedet több helyen is látom, hogy tudjam, tényleg érdemes vagy-e a „Leghűségesebb Olvasóm” címre.
Tehát, amit tenned kell, hogy te nyerd az egy hónapos címet, hogy kikerülhess az oldalamra:
1. A nevedet (teljes és becenév), korodat, lakhelyedet, egy képet magadról, azt, hogy miért szereted a történeteimet (esetleg odaírhatod azt is, hogy melyik a kedvenced és miért), mióta olvasol, pár fontos dolgot magadról, a kedvenc idézetedet (a történeteimből) elküldeni a / twilight_doo88@citromail.hu / e-mail címre.
2. Aktív részvétel az oldalon pl.: kommentárok írása a fejezetek alá, chatbe írás, rendszeres olvasónak lenni, kritikák írása
3. Várni, és nézni, hogy a Te adataid kerülnek-e ki az oldal tetejére 1 hónapig „Leghűségesebb Olvasóm” cím alatt. :)



Ha bármi kérdésetek lenne, a jelentkezési e-mail címen feltehetitek nekem őket, 100%, hogy visszaírok.

Remélem, sokan fogtok jelentkezni, és ezzel is kicsit feldobhatjuk a ti, illetve az oldal hangulatát.

Puszil és ölel titeket: Doo88
Köszönöm, hogy olvastok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése