2010. szeptember 5., vasárnap

Új történetem alapja

Címe: Elveszve a múltban




A történet egy lányról szól, Alice-ről, aki kislányként megismerkedik a nála csak egypár évvel idősebb Tylerrel. Összebarátkoznak, de végül a kisfiú szülei elviszik őt, így Alice egyedül marad.

A lány lassan felcseperedik, egy új helyen gimnazista lesz, ott pedig kiderül, hogy Tyler ugyanabba az iskolába került, csak egy felsőbb évfolyamba jár.

Mikor Tyler erre rájön, régi jó barátként közelít Alice-hez, de ő nem viszonozza az érzést, ugyanis mikor a kis Tyler elhagyta őt, magában megfogadta, hogy ezt soha nem fogja megbocsátani a fiúnak.

Tyler tovább próbálkozik, hogy megbékítse Alice-t, de a lány csak nem enged. Mikor Alice megismerkedik a jóképű Jasperrel, Tyler féltékeny lesz, ráébred, hogy szerelmes a lányba.

A múlt még mindig kísérti őket, befolyásolja az érzelmeiket, és ők mindketten úgy érzik, valahol mélyen összetartoznak, de a rossz emlékek, és a félbehagyott barátságuk valahogy mindig az útjukban áll, és Alice is egyre mélyebb érzelmeket táplál a különös fiú, Jasper iránt…



A felvezető:


Az Elveszve a múltban c. twilight ficem Alice-Jasper fanfiction lesz. Azért kettőjükről fog szólni, mert mint ti is láthattátok, egy régebbi bejegyzésemben felajánlottam, hogy akár ti is megválaszthatjátok a főszereplő párost, de mivel nem nagyon, sőt, egyáltalán nem érkeztek ajánlások, ezért saját magam kívánságára, őróluk írom meg a történetet.

Róluk, és még egy főszereplőről, aki viszont semmilyen módon nem kapcsolódik az Alkonyat sagához, tehát saját szereplő (mint Adriana Kaye a Gyilkos ösztönökben).

 

Az én történetemben Alice nem vámpír, hanem ember lesz, ebből adódóan nem fog rendelkezni a Twilight-féle elmegyógyintézetes múltjával, ami ugyebár az első könyvben volt olvasható.

De természetesen a többi Cullen ugyanolyan lesz, mint a könyvben meg a filmben, azzal a kis kivétellel, hogy a családjuk száma Alice nélkül 6 lesz, és nem hét.

A változások sorát gyarapítja még az is, hogy Edward és Bella már együtt lesz (Bella Cullenékkal él), mikor Jazz és Alice megismerkedik, de Bella ekkor még nem szülte meg Renesmee-t, nem is terhes, és nem is házasodtak össze. Nos, a könyvben nincs ilyen rész, de hát, ez a kis változtatás még belefér, asszem. :)

 

A történet ugyanúgy a Washingtonbeli Forksban játszódik, mint alapból, ugyanazokkal a szereplőkkel. Gondolok itt például Jessicára, vagy Charlie-ra…

A Victoria-féle kis csapat nem lesz benne a sztoriban!

 

Hát, azt hiszem, ezzel el is mondtam mindent, amit fontosnak tartottam.

Az új twilight fanficem hamarosan olvasható lesz a blogon, a GyÖ mellett. :)

Számítok sok-sok megjegyzésre, kritikára… de ha nem is „sokra”, legalább annyira, amennyit a másik két ficemhez írtatok!

 

Sok puszi!

Doo

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése