2011. augusztus 23., kedd

Írjatok kommentárokat, különben a blog megszűnik!!! OLVASSÁTOK EL!!!

Olvasók, Követők...

Ez az utolsó bejegyzésem arról, hogy a blog megszűnik, ha a Pm-hez és a GyÖ.-hez nem érkezik fejenként 5 kommentár. Eddig csak a Pmhez kaptam 1-et, Ancsitól...
Kérem, hogy ehhez még írjatok, és az alatta lévő GyÖ-höz is 5-öt.
Persze nem kell, ha Titeket nem érdekelnek már az írásaim...

a határidő szempember végén lejár...

3 megjegyzés:

  1. őszintén szólva szánalmas, ha az író egyszer azzal fenyegetőzik,hogy megszűnteti a blogot,ha nem kap komit..a másik pillanatban pedig azt hangoztatja,hogy magának ír... jó lenne eldönteni,hogy most akkor melyik is? a kettő együtt nem megy...

    amugy meg, ha megszűnteted, cserben hagysz 61embert, akik akkor is kiálltak melletted, amikor pár hónapig basztál rájuk,mert neked tanulni kellett,hogy ne bukj meg...ha nem bírod a kettőt együtt,miket erőlteted?...meg utána megint 4hónap szünet semmi jelentkezés, értesítés nélkül? csodálkozol,hogy ha utána visszajössz és nem kapsz csak egy véleményt??
    ezt végig kellene gondolni..fura egy személyiséged van neked...még szerencse hogy nem vagyunk barátok vagy ismerősök, mert úgy leb*k neked egy hatalmas pofont,hogy csak na!

    és mielőtt jön az oltás: soha nem olvastalak, (nem is foglak). egy másik blogon láttam a linkedet meg a bejegyzés címét, és kiverte nálam a biztosítékot egy ilyen kis p*a hisztije, aki azt akarja, hogy mindenki hasa essen tőle, mert végre szíveskedett egy nagyzoló pillantást vetni a blogjára és az eddigi hűséges olvasótáborára és bezárással fenyegetőzik vélemények hiányában.

    amugy meg mire legyen vélemény, ha nem írsz? Embert nézz magadba!

    Haley

    VálaszTörlés
  2. Kedves Haley!

    Te egyáltalán nem tudod, még csak sejtésed sincs, hogy én milyen ember vagyok! Nem ismersz, ahogy te is mondtad, ezért szarom le a véleményedet.
    Meg szerintem mindenki más is.
    És: én nem "fenyegetőzök" azzal, hogy bezárom a blogot, egyszerűen ezt érzem jó döntésnek. Miért írjak, ha nem jeleznek vissza?
    Szerintem ez érhető, és szerencsére te vagy az egyetlen, akinek ezzel baja van, erről meg már kifejtettem a véleményemet...

    Csak egy kérdés... Honnan tudod, miért nem írtam és meddig, ha "soha nem olvastál"?
    Ugyan.

    Nem tudom, hogy az a Haley vagy-e, akire én gondolok, de ha jól sejtem, akkor te is egy blogoló vagy... Neked meg kellene értened...
    Mindegy, légyszi többet ne kritizálj a saját blogomon!

    Dóri

    VálaszTörlés
  3. Dóri!

    Mielőtt valakit meggyanúsítanál a véleményem miatt, szeretném leszögezni, hogy NEM blogolok. Nem tudtam,hogy valakinek ugyanez a neve.

    Amúgy meg onnan tudom, hogy mielőtt kinyitom a szám, körbe szoktam nézni...Nálad is megnéztem az archívumot.

    nem óhajtok veled vitába bonyolódni, és nem óhajtom folytatni ezt az értelmetlen véleménycserét, úgysem látod magad úgy, ahogyan mások téged. Éppen ezért nem fogok visszajönni.

    Most is csak két dolog miatt írok: tisztázni,hogy ne keverj össze egy másik blogoló személlyel, illetve hajtott a kíváncsiság, hogy vagy-e olyan gerinces,hogy válaszolj.

    Mindenesetre minden szépet és jót kívánok neked, remélem úgy alakul az életed, ahogyan eltervezed.

    Haley

    VálaszTörlés